.
.

Programok - Csobbanó Fesztivál Dér Henivel«Vissza

2017. július 22., szombat, 10:00 - 2017. július 22., szombat, 17:00

Július 22-én Csobbanó Fesztiválra várjuk Vendégeinket a komáromi Brigetio Gyógyfürdőbe! A rendezvény 10 órakor kezdődik. A Klapka György Múzeum munkatársai múzeumpedagógiai foglalkozásokkal és Komárom római múltjával és római kori fürdőkultúrájával kapcsolatos beszélgetésekre várják az érdeklődőket.

A tudásra szomjas vendégeink Komárommal és Brigetioval kapcsolatos kvízt tölthetnek ki a gyermekmedence mellett található Tourinform házban.

Újra kinyit a Mesterporta, ahol a Komárom-Esztergom Megyei Népművészeti Egyesület tagjai a csuhézás mesterségére tanítják majd az érdeklődőket.

A Monostori erőd szintén foglalkozásokkal készül.

A sportot kedvelők búvárkodhatnak és extrém kerékpáros bemutatót láthatnak.

A DAMABEN Kft. támogatásának köszönhetően 13.30 és 15.30 órától a TAC Kerékpár Szakosztály tart extrém kerékpáros bemutatót az új büfésor melletti zöld területen.

Videó itt

A fesztivál sztárvendége: Dér Heni lesz, aki 14 órától lép fel az élmény és az úszómedence közötti színpadon.

16 órától Écsi Gyöngyi felvidéki mesemondó várja a gyerekeket "Az élet és a halál vize"bábos meseelőadás, Palóc népmese Jankó királyfiról és Tündérszép Ilonáról és arról, hogy mennyi bölcs döntést kell hozni ahhoz, hogy az emberfia belekóstolhasson az élet vizébe.
Vendégeink a különböző helyszíneket tombola jegyet gyűjthetnek, a tombola sorsolásra 15.50 perckor kerül sor a színpadnál.
 

Várjuk Önöket szeretettel!