.
.

Hírek - Ajándékutalvány: fürdőélmény - ajándékba«Vissza

Tweet

2019. 11. 05., kedd

A kikapcsolódás, feltöltődés mindig jó ajándék. Nehezen szakadunk el a mindennapi problémáinktól, de ha valaki megajándékoz minket egy kis kikapcsolódással, szívesen fogadjuk. Lepje meg barátait, szeretteit, üzleti partnereit a Brigetio Gyógyfürdő ajándékutalványával. Fürdő-, szauna- és szállás szolgáltatásokra is igénybe vehető ajándékutalvány esetében az ajándékozott dönti el, hogy mire költi az ajándékát, Önnek most nem kell választania. Az utalványok 2020. december 31-ig használhatók fel.

Megmaradt a 2019-es ajándékutalványa és nem tudja felhasználni az év végéig? Vásároljon belőle új ajándékutalványt, így a felhasználhatóságot újabb egy évvel meg tudja hosszabbítani. 2019. december 31-ét követően a 2019-es ajándékutalványok nem használhatók fel. 

Az ajándékutalványok értékesítése három helyszínen zajlik: a Brigetio Gyógyfürdő pénztárában (nyitva naponta 9 és 19 óra között), a Solaris Kemping recepcióján (nyitva: 8 és 15 óra között és a Thermál Hotel recepcióján (nyitva 8 és 18 óra között), de postai úton is rendelhető.


FONTOS TUDNIVALÓK

* A Brigetio Gyógyfürdő ajándékutalványa 1000 Ft címletekben kapható

* Az utalványból pénzt vissza nem adunk és pénzre nem váltható. Az utalvány értéke nem bontható meg, nem lehet két különböző időpontban felhasználni.

*Az utalványt a beváltáskor le kell adni a pénztárosnak.

*Az ajándékutalvány az éjszakai fürdőzésre is beváltható.

* Postai úton:

Amennyiben postai úton szeretné megkapni az ajándékutalványt, úgy kérjük, előzetes egyeztetésre vegye fel velünk a kapcsolatot a komthermal@komthermal.hu e-mail címen. Kérjük írja meg, hogy milyen címletű ajándékutalványt szeretne rendelni, illetve, hogy milyen összegért. A levélben, kérjük tüntesse fel a postai címet, ahová az utalványokat postázhatjuk. Ezt követően elküldjük Önnek, hogy milyen számlaszámra várjuk az ajándékutalvány + a postai költség összegét.


A 2019-es ajándékutalványok 2019. december 31-ig érvényesek.