.
.

Hírek - Strandolni jó!«Vissza

Tweet

2024. 06. 28., péntek

Visszavonhatatlanul kitört a vakáció. Irány a komáromi Brigetio Gyógyfürdő! Igazi klasszikus stranddal, hatalmas zöld területekkel várjuk vendégeinket, sőt július 6-án hatalmas vízipisztoly csatában is részt vehetnek.

A fürdőben egész évben elérhető a két szabadtéri gyógymedence (32-38 °C), beltéri gyógymedence (34-36°C), jacuzzi (33-35°C), fedett úszómedence (25-28°C), fedett tanmedence (30-33 °C), ehhez csatlakozik a nyári időszakban a szabadtéri úszómedence (24-26°C), csúszdás élménymedence (25-28°C), valamint szórakoztató elemekkel és kígyócsúszdával felszerelt gyermekmedence(27-30 °C).

 

Idén nyitott a Brigetio Beach, ahol igazi tengerparti hangulattal várjuk. A foci EB és az olimpia eseményeit pedig a szurkolói zónában tudja nyomon követni.

A fürdőzés mellett játszótereken, strandröplanda, lábtengó- és kosárlabda pályákon szórakozhatnak vendégeink.

Nyáron számos programmal készülünk: lesz strandok éjszakája, családi nap, újra ellátogat fürdőnkbe Czanik Balázs strand roadshowja

Próbálják ki szaunavilágunkat, sószobánkat, Kneipp taposót!

Ha a fürdőzés után - vagy előtt - egy kis városnézéshez is kedvet kapnánk, akkor jó szolgálatot tehet az alábbi oldal: a város látnivalóit, programjait az www.iranykomarom.hu oldalra kattintva tekinthetik át, ahol kész túrák közül is választhatnak: https://varositurak.iranykomarom.hu/

Komárom maga az élő történelem: az 1848/49-es forradalom és szabadságharc ikonikus helyszíne, az idelátogatók bepillantást nyerhetnek az ókori rómaiak mindennapjaiba is. Majd egy séta a határ túl oldalára és máris kézzelfoghatóvá válik, hogy mi mindent vesztettünk Trianonnal. A történelem mellett a művészettörténet iránt érdeklődők számára is különleges helyszínnel tudunk szolgálni: a Csillagerőd ad otthont a Szépművészeti Múzeum szobormásolatainak. Az impozáns gyűjtemény méretében és minőségében páratlan Közép-Európában: egy helyen tekinthető meg többek között a Milói Venus, a Laokoón-csoport és Donatello, Michelangelo alkotásainak másolata is - az erőd falai közt sétálva megelevenednek a művészettörténeti képeskönyvek lapjai. 

A több napra érkezők számára számos szálláslehetőséget tudunk kínálni. Két éjszaka eltöltése esetén kedvezménykártyát is kínálunk, melynek köszönhetően többek között a Monostori erőd vagy a Csillagerőd ingyenesen látogatható. Szállásdíjaink a korlátlan fürdőbelépőt is tartalmazzák a Brigetio Gyógyfürdőbe.

Várjuk Önöket szeretettel! Komárom határtalanul jó!

www.komaromfurdo.hu