.
.

Programok - Szezonnyitó családi nap«Vissza

2019. június 1., szombat, 10:00 - 2019. június 1., szombat, 17:00

Az elkövetkezendő hetek programja a gyerekekről, az együtt töltött időről szólnak Komáromban. Május 25-én az Igmándi erődbe várják a családokat, részletek ITT.  Május 26-án pedig Észak-Komáromot vehetik birtokba a gyerekek az V. Komálom Gyerkőcfesztiválon. A sor június 1-jén a Brigetio Gyógyfürdőben folytatódik, ahol szezonnyitó családi napra várunk mindenkit. A számos program mellett akcióval is készülünk: 1gyerek (14 éves korig) +1 kísérő ingyenesen használhatja a Brigetio Gyógyfürdő strandját.

Program:

14.00 órától Te is lehetsz életmentő! - életmentési gyakorlat (nemcsak) gyerekeknek

15.30 órától Paprika Jancsi bábelőadás Bartha Tóni Bábszínháza előadásában



10-13 óra között – arcfestés és csillámtetoválás

10-15 óra között - búvárkodás az úszómedencében

10-16 óra között Paprika Jancsi Csúzlizdája

10-17 óra között a fürdőnkbe látogat Európa legnagyobb kiszabadulós játékparkjának, a Trap Factorynak az Indiana Jones mobil szabadulószobája: Indiana Jones Kairóból kap megbízatást, miszerint egy elrabolt kincset kell visszaszereznie rövid határidővel. A kincset egy többszintes labirintusból rabolták el, mely kincs, ha nem kerül vissza eredeti helyére, a legenda és Indy megbízói szerint Kairó eltűnik a Föld színéről. A játékosok feladata a kincs megtalálása és annak visszajuttatása eredeti, labirintusbéli helyére
Kézműves kuckó a Kistáltos Óvoda óvónénijeivel

Cápatámadás Komáromban

A felettébb elnyűtt cápánkat idén nyugdíjazzuk és helyette új, életerős cápa támadására számíthatnak élménymedencébe látogatók az idei nyáron.

Köszönjük a Komáromi Tám-Pont Családi- és Gyermekjóléti Intézmény munkatársainak, a komáromi Kistáltos Óvoda pedagógusainak és Kaszás Zsoltnak, az Országos Rendezvénybiztosító Mentőszolgálat munkatársának, hogy munkájukkal hozzájárulnak rendezvényünk megvalósításához.

Várjuk önöket szeretettel!