.
.

Rönk szaunakert«Vissza

Kényeztesse magát szauna kertünkben! A szauna-kert kialakításakor a természetes anyagok – a fa, a kő és a cserép – használatát tartottuk szem előtt.

A legújabb ásatások tanúsága szerint Komárom-Brigetioban már 1700 éve is fontos szerepet töltött be a fürdőkultúra. A kertben található rönkszaunánk és az azt övező kert hangulatában Komárom történelmi múltjának eme fontos korszakát idézi meg.

Követve az egészséges szaunakultúra szabályait, 2017 februárjától heti két napon – kedd és vasárnap – a szaunavilág kizárólag fürdőruhamentesen vehető igénybe! Az alábbiakban néhány fontos szabályt és információt gyűjtöttünk össze:

Az alábbiakban néhány fontos szabályt és információt gyűjtöttünk össze:

• A szaunák, a csobbanó medence és a zuhany kedden és vasárnap kizárólag fürdőruha mentesen használható.
• A pihenőtérben, közlekedő térben, pihenőágyakon az intim testrészek eltakarása kötelező.
• A pénztárban kölcsönözhető, illetve vásárolható szaunalepedő. A szauna lepedőt használat után a szauna térben kihelyezett gyűjtő kosarakba kérjük bedobni.
• Saját törölköző, illetve egyéb szaunázáshoz való textília is használható.
• •A szaunavilágot 14 éven aluli gyermekek nem látogathatják! Fokozottan felhívjuk a szülők figyelmét arra, hogy kedden és vasárnap FÜRDŐRUHAMENTES a szaunavilág.
• A szauna világban fotó vagy egyéb felvétel készítése tilos! A Komthermál Kft. reklámcélokra fotó, illetve videó felvételt készíthet, de ezt minden esetben előre jeleznie kell a vendégeknek. 

BERMUDA TILALOM:

Tájékoztatjuk kedves Vendégeinket, hogy 2017. január 9-től a Brigetio Gyógyfürdő szauna világában tilos bermuda nadrágban tartózkodni! A tilalom a zsebes és zseb nélküli, rövidebb és hosszabb változatra is vonatkozik.

A szaunában a férfiak és a nők által használható részek nem különülnek el. 

A szaunavilág területéről a kölcsönzött szaunalepedőket elvinni tilos.

A szaunavilágot 14 év alatti gyermek nem használhatja.

Látogasson el Ön is a Brigetio Gyógyfürdőbe és élje át Ön is gyógyvizünk, szauna világunk áldásos hatását!

 

  

Maximus Laconium Plus rönkszaunánk (80-90 °C) óránként többször, több fajta illóolajjal locsolunk. A kertben dézsás merülő, vödrös zuhany, valamint egy napozótér teszi teljessé a szaunázás élményét.

 Engedje meg, hogy néhány hasznos információval segítsük szaunázását: helyes szaunázás és szaunaetikett.

Szaunaszeánszok

Heti három alkalommal (kedd-csütörtök-szombat vagy kedd, csütörtök-vasárnap) SzaunaSzeánsz®okat tartunk (a nyári időszakban a szeánszok szünetelnek).  Mindemellett az éjszakai fürdőzések alkalmával is készülünk szeánszokkal.

A szeánszok alkalmával a szaunamester egy különleges légkör kialakításán fáradozik, hogy a vendég testben és lélekben is felüdülhessen. A különböző illatú felöntések eltérő hatással vannak a szervezetünkre. Az aktuális programokról a hírek menüpont alatt tájékozódhatnak.

Szauna és gőzkabin házirend

Szauna kert - fotógaléria

Szauna világ - fotógaléria

További szaunáinkról, gőzkabinról, sószobáról itt olvashat.

Árak

Nyitvatartás