.
.

Hírek - Várjuk Komáromba!«Vissza

Tweet

2022. 01. 02., vasárnap

Válassza a komáromi Brigetio Gyógyfürdő bérleteit és ajándékutalványait. Élvezze kiváló minőségű gyógyvizünket és szaunavilágunkat.

 

A 2022-es esztendőre szóló bérleteinket már megvásárolhatják a Brigetio Gyógyfürdő pénztárában a nyitvatartási időben, minden nap 9 és 19 óra között. Jelenleg fél éves bérlet vásárlására van lehetősége vendégeinknek, amely 2022. június 31-ig érvényes. A bérletek pontos árjegyzékét, valamint aktuális híreket és információkat a www.komaromfurdo.hu weboldalunkon találnak.

 

A Brigetio Gyógyfürdő ajándékutalványa egész évben jó választás, hiszen a jutalmazott döntheti majd el, hogy a fürdő-, szauna- vagy szállásszolgáltatásokra szeretné érvényesíteni azt. Az ajándékutalvány ezen felül a rendkívül népszerű éjszakai fürdőzésekre is beváltható.
Utalványainkat 1000 Ft-os címletekben tudják megvásárolni, és akkor sem kell kétségbe esni, ha esetleg nem tudják időben felhasználni.


Ajándékutalványainkat a lejárati időn belül lehetőség van meghosszabbítani és a következő évre szóló utalványokra cserélni azokat.

 

Bérleteink és ajándékutalványaink megvásárlására SZÉP kártyával is van lehetőségük.

A gyógyfürdő egész évben várja a vendégeket, télen két kültéri (32-38 °C) és egy beltéri (34-36°C) termálmedence, egy uszoda (25-28°C) és egy tanmedence (30-33 °C) közül választhatnak a kikapcsolódni és gyógyulni vágyók, nyaranta mindezek mellé egy külső úszómedence (24-26°C), egy élménymedence családi csúszdával (25-28°C) és két gyermekmedence – csúszdával (27-30 °C) játékokkal - csatlakozik.


Szauna világunkban két finn szauna, egy rönk szauna, egy gőz szauna, valamint egy infra szauna található. Kneipp taposóval is rendelkezünk. Októbertől a nyár kezdetéig hetente három alkalommal tartunk szauna szeánszokat, havi rendszerességgel pedig éjszakai fürdőzéseket.



Fürdőnk területén a medencéinkben kalcium-magnézium-hidrokarbonátos, kloridos és szulfátos minősített gyógyvíz található (anionok és kationok összesen:1265,55 mg/l, Ph-érték: 6,4). Fürdőkúrára alkalmas gyógyvizünk az alábbi betegségek kezelésére alkalmazható hatásosan: degeneratív gerinc és izületi betegségek, baleseti ortopédiai, traumatológiai, idegsebészeti műtétek rehabilitációja (porckorongsérv műtét utáni állapot, balesetek után kialakult mozgásszervi elváltozások, érszűkület), gyulladásos reumatológiai betegségek nem akut szakaszában, egyes nőgyógyászati panaszok esetében.

 

További információ: gyógyászat, gyógykezelések

Árak: http://www.komthermal.hu/arak/furdo--es-szauna

Hasznos információk: http://www.komthermal.hu/hirek/2018/04/03/gyakran-ismetelt-kerdesek/

Elérhetőségeink: http://www.komthermal.hu/kapcsolat/elerhetosegek

Szálláslehetőségek:

Thermál Hotel és Kemping - http://www.komthermal.hu/szallas/thermal-hotel-es-camping

Solaris Kemping és Üdülőházak: http://www.komthermal.hu/szallas/solaris-kemping-es-udulohazak

Várjuk Önöket szeretettel!